7" EP - 12

                                           1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

ARROGANT STATE / SLUTET : Dvakrát švédský crust hardcore řimbuch vyšlo u Phobia records, k dostání černý vinyl. 
125,-/ 5 Euro 


 
 
 
 
BOMBATENTAT - životem zaplatíš : V kooperaci pěti českých labelů vyšel čirý singl, lathé cut  s názvem "životem zaplatíš" nové d-beat crust smečky složené ze členů Krüger s názvem BOMBATENTAT. Celá nahrávka je k poslechu na bandcampu kapely, náklad vyšel v edici 65 kusů a je to pěkná syrovina. 
 125,-/ 5 Euro 


BOOM - World : Jejich samostatný devíti písňový singl z roku 2016, kde v kapele najdeš hromadu členů a ex členů VARLIN, DISBEATURE, HALABJA, TOL ERESSEA, DISSIPED, Q2000, CELINE DION, FATAL NUNCHAKU nebo BIOTOX. Navíc s ručně dělaným D.I.Y obalem nůžky lepidlo, to se cení, ostatně poslechni sám na bandcampu kapely. 125,-/ 5 Euro 
CAVERNICULAR - s/t : Grindcore výplach jízda na plnej plyn s lehce crustpunkovým vlivem z Palermo - Itálie se jmenuje CAVERNICULAR. Jde o první, letošní Keuleho titul, který vychází jako samostatný singl u labelu/distra Rodel Records po předchozím singlu z minulého roku skvělích NUCLEAR CULT. Čtrnáct rozbrušek na bílém, mléčném vinylu s poslechem na bandcampu kapely.  
125,-/ 5 Euro 
CONTINGENT ANONYME / TORQUEMADA : Dvakrát punkrock z Francie, mimo jiné TORQUEMADA je kapela hrající od roku 1993. 
125,-/ 5 Euro 





 
LOPPUSIJOITUS / HJARNBLODNING : Dvakrát hc/punk už podle názvu kapel napovídající, že jsou kapely z Finska. Ujetý a hrubý punk tak jak ho můžeme čekat z této země. Deska vyšla v kooperaci finských labelů koncem roku 2016 stejně jako předchozí singl kapely LOPPUSIJOITUS. Zkus tohle.
125,-/ 5 Euro 
LOPPUSIJOITUS - Paiseena maailman perseessä : Naprosto šílený název singlu a tahle hc/punk zběsilost z Finska. 
125,-/ 5 Euro 
MIDNIGHT CRISIS : Německá úderka s naprosto skvělým cítěním pro hc/punk, navíc s finským zpěvákem z HERATYS se středovou dírou uprostřed, tohle je pořádná palba, poslechni na bandcampu kapely!
125,-/ 5 Euro





PARTIYA / HUMAN COMPOST : Běloruská crust grind mlátička na jejich splitu s crust punkem z Francie s početnou diskografií. Skvělá mezinárodní spolupráce dvou kapel a labelů. 125,-/ 5 Euro
PRETTY HURTS - Expectations : New wave a post punk kapela z Berlína. Singl z roku 2015, taktéž se středovou dírou, jejich koncert na živo byl naprosto skvělí. Bandcamp kapely na odkaze.
125,-/ 5 Euro 
SVAVELDIOXID - Krigets brutalitet : Tohle je masakr, po jejich velké desce vychází jejich samostatný singl opět u Phobia records. Čtyři zářezy absolutního švédského crust masakru od lidí, kteří mají do detailu promakanou hudbu, od začátku do konce. Za mě naprostá vášeň, jedna z nej desek, která mi prošla rukama, ještě teď mi zvoní v uších jejich kytarové nájezdy hned v prvních válech. Tohle je zkrátka luxus, crustová povinnost! 
125,-/ 5 Euro 

VANVETT / TRAMWRECK : Začnu hned první kapelou, která jede v raw hc/punk kolejích z doby 80. Let, řádnej kang hardcore výbrus, který současný kapely z těchto končin až na pár výjimek už vůbec nehrají. Druhá strana je spíš modernejší hardcore...  Splitko dvou švédských kapel. 
125,-/ 5 Euro 

 


VISIONS OF WAR / HELLKRUSHER : Letos 2017 vyšel u labelu Power It Up další počin do crustového nebe dvou roky zajetých kapel VISIONS OF WAR a HELLKRUSHER. Od Belgicko/německých V.O.W. Jsou k dostání tři apokalyptické, naprosto zničující vály jenž navazují na poslední album "Swine Parade", mimo to kapela prošla změnou sestavy a následným přemístěním jednotlivých členů. Rovněž HELLKRUSHER neuhnuly ani o píď a jedou pořád tu stejnou raw punk detonaci se dvěma zářezy na desce, (Limit edice). 160,-/ 6,5 Euro
ACTIVE MINDS - The storm before the calm : Co stále psát k této aktivní kapele ze Scarborough...? Zkrátka nová deska od těchto nadšenců jak dělat punk D.I.Y. přístupem. Na každé straně dvě písně melodického a především politického punku. Poslech na bandcampu kapely.
125,-/ 5 Euro 


 

BESTHOVEN / DISEASE : Tentokrát split s BESTHOVEN ovládli DISEASE z Makedoni, dvakrát raw noise d-beat punk. Vyšlo na dvou labelech z Německa a Austrálie. Poslech je možný na bandcampu labelu. D-takt!
150,-/ 6 Euro 

FRAMTID - The horrific visions : Crustová sypanice z Osaky, která netřeba více představovat, srážka a velká inspirace švédským crustem od CRUDE SS, SVART PARAD, BOMBANFALL zahrána s naprostým nasazením a agresí japonských kapel. Tento singl vyšel ve dvou edicích v USA na Brain Solvent Propaganda a v UK u La Vida Es Un Mus, tohle je ta Evropská verze, i přesto, že je Evropská, tak singly přišli z Japonska. Tohle je předposlední singl vydaný v roce 2016. Hiroshima, Nagasaki. 150,-/ 6 Euro 

KULLERVO - Vítejte na věčnosti! : První zářez do vinylu téhle raw punk kapely z Brna, další z mnoha kapel Mirka - Ultima Ratio. Naprostý sypec a jejich demo z let 2014 vydané v roce 2017 na vinylu, poslech na bandcampu kapely, jak už to tak bývá u Ultima Ratio zvykem, bravurně promakaná práce obalu, desky se vším všudy, nádhera pohledět, skvělé.  
130,-/ 5 Euro 


 
NESOUČÁST STROJE : Tohle nejspíš nikdo nečekal, nahrávka je z let 2004 a vydaná až v roce 2018 za spoluúčasti více labelů. Celkem dlouhá doba. Vlastně tak nějak vzpomínám na tu dobu, kdy Nesoučástky hrály aktivně všude možně. Slušná nostalgie, návrat o 14 let zpět. Kdy ještě bylo normální jezdit na koncerty přes půl republiky a sledovat akce přirozenější cestou, pomocí letáků než je teď. Fakt hezká vzpomínka a kus cesty za námi. Poslech je možný na bandcampu labelu.
130,-/ 5 Euro 

RAVAGED : Německý hc/punk a jejich druhá nahrávka, po demo kazetě přichází singl, který vychází také v modré limitované edici u Kink records, pro poštovní objednávku je k dostání. Poslech celé desky je možný na odkazu.
125,-/ 5 Euro 



 

SUSS LAW : Kurevsky hlučnej raw noise d-beat punk ze států, po vzoru japonských kapel typu GLOOM a mraky dalších novějších kapel. Hrubá smršť marasu. Ostatně poslechni celou desku na odkazu, vyšlo u Distort Reality, ostatně kde jinde, že ano. 130,-/ 5 Euro 
  
 
 


 
                                1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12