MORE NOISE FOR LIFE vol. 11

MORE NOISE FOR LIFE Vol. 11 will be :

Open air festival

Two days -- August 2016 :
Friday 19. 8.
Saturday 20.8.

All bands are complete!
                                              
                                                  ENGLISH VERSION (the poster) :

                                            CZECH VERSION (the poster) :


Venue :
Podbor - fotbalové hřište (u Hrochova Týnce)
               - football ground (at Hrochův Týnec) 


Info about fest : 
MORE NOISE FOR LIFE
is a small D.I.Y. festival raw punk d-beat crust hc/ grind friendly bands, only D.I.Y. punk, no commercial bands will be supported here, no tolerance of sexism, racism and another likewise shit. At the place you´ll find distros, vegan food, included a benefit money box for animal freedom. If you´re interested to play here or you got a distro, you´re heartily welcomed, write to email. Everything is done D.I.Y., this way all the money from the entrance goes to the bands for travelling expenses, think of that.

 Czech info : 
MORE NOISE FOR LIFE
je malý D.I.Y. festival raw punk d-beat crust hc/ grind spřátelených kapel, pouze D.I.Y. punk, žádné komerční kapely zde nebudou podporovány, žádná tolerance sexismu, rasismu a dalšímu hovnu. Na místě jsou distra, vegan jídlo, včetně benefitní kašičky pro svobodu zvířat. Pokud máš zájem zahrát si s kapelou, případně pokud máš distro jsi vřele vítán, piš na email. Vše je děláno D.I.Y., tímto jdou všechny peníze ze vstupu kapelám na cestu, myslete na to.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Czech info

Na místě bude bar : Veganské občerstvení za rozumnou cenu, z více druhů jídel, alko, nealko, distra a materiály týkajícících se práv a svobody zvířat, Organizace Svoboda Zvířat bude na místě info stánek včetně - v sobotu od 13:00 bude probíhat přednáška a videoprojekce o utrpení zvířat na kožešinových farmách. Také se bude pálit oheň jako vždy. Místo před pódiem bude zastřešeno, hrát se bude za každého počasí! Možnost stanování.

Vstupné : Pátek, sobota na oba dny 280,- 
                Sobota 250,- 


Jak se dostat na koncert : Vlakem ve směru trati 016 Borohrádek – Chrudim. Vystoupíte na vlakové zastávce Bořice. Místo koncertu leží od zastávky zhruba 1 kilometr na fotbalovém hřišti u lesa v Podboru.


Link mapy : http://mapy.cz/#x=15.918940&y=49.977503&z=14

English info :

Will be at the place : Distros, bar - vegan food, non alcoholic drinks, beers, hard liquor and materials concerning Animal freedom - on saturday there will be a debate starting from 1pm and a video projection about the animal suffering at the fur farms. Freedom organization for animals will also have an information stall there. There´ll be a campfire as always. The place in front of the stage is gonna be fully-roofed so playing will take place even in case of rainy weather. The possibility of camping.

How to get to the concert : Train in the direction of the track 016 Borohrádek - Chrudim. Get off at the train stop Bořice.  The concert place lies about 1 km from the train station at a soccer field near the forest in Podbor. 


Entry : Friday, saturday € 11.00
           Only saturday € 10.00


                                   Potvrzené kapely / Confirmed the bands :

Pátek / Friday                                                                 
1) DIM - acoustic underground punk (France)
https://dimpunk.bandcamp.com

2) KOTVA - hardcore punk (Austria)
https://kotva.bandcamp.com

3) KULLERVO - raw punk (CZ)
http://bandzone.cz/kullervo

4) GARCA PITIC - raw punk d-beat hardcore (Hungary)
http://gargapitic.bandcamp.com

5) MC BROKO - fantasy broccore (Austria/CZ)
http://bandzone.cz/mcbroko
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sobota / Saturday 

1) BILL STONE - acustic project punk (France)
https://www.youtube.com/watch?v=A7eQZgsuRsE&spfreload=5

2) ENDLESS HANGOVER - crust grind (CZ)                
http://bandzone.cz/shitnoise

3) LOS MIERDA - punk basurilla (Germany/Spain)
https://soundcloud.com/losmierda

4) JACKSON FIGHT - fastcore powerviolence (France)
https://jacksonfight.bandcamp.com

5) FEAR OF EXTINCTION - raw d-beat crust punk (CZ)
https://fearofextinction.bandcamp.com 

6) DOOMSISTERS - crust grind (France)
https://doomsisters.bandcamp.com

7) MIDNIGHT CRISIS - raw hc/punk energy (Germany)
https://midnightcrisis.bandcamp.com

8) NOWHITERAG - street hardcore punk (Italy) 
https://nowhiterag.bandcamp.com

9) BOOM - fastcore violence crust (France) 
https://boom666.bandcamp.com

10) CHAROGNE STONE - fast hardcore (France)
https://crapouletrecords.bandcamp.com/album/la-main-de-lange

11) UNCLE GRASHA´S FLYING CIRCUS - noise (CZ)
https://unclegrashasflyingcircus.bandcamp.com

Event show :
http://bandzone.cz/koncert/404429-pardubice-podbor-fotbalove-hriste-more-noise-for-life-vol-11

                                 Kapely jsou kompletní včetně popisků ke kapelám !!
                               

DECLARATION OF WAR -- canceled event/tour, 3 persons have left the band.
MYMANMIKE -- canceled show, full the tour!
PISS - canceled event, due to one person in the band.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Info o kapelách :

Pátek :
DIM - Akustický punk zahraný aktivním, přátelským človíčkem z Lyonu, původem Španělem, který má prsty nejen v pořádání koncertů , ale hlavně a především v distru a labelu FIGHT WAR PRODUCTION. Kapelu dal dohromady v roce 2012, venku má 4 CD, včetně pátého, živého vystoupení dubnového turné po Kanadě, odehrané koncerty/turné má po Francii, Belgii. V ČR bude jeho premiéra. (Francie)


KOTVA - Je dobře zakotvená hc/punk kapela z Grazu-Rakouska v čele s českým okupantem (Chalym) tamních kapel HEAN AND SHOULDERS, nebo dřívější Jihlavské formaci LOBOTOMIA. Tohle není kdoví jaká špína, za to tohle duo, kytara a bicí působí dost autenticky. Vlastním nákladem si vydali dvě CD-Rka, které budou mít k dostání na jejich turné. (Rakousko)


KULLERVO - Nekontrolovatelný raw punk mayhem z Moravy tak jak ho máte/máme rádi, v kapele najdeš členy a ex členy kapel, KORUBO, SCARTO, BASTO, RAZIE, ALKALMOTLANKODIK, REAKCE NA ZMĚNU atd.... Co nevidět přijdou s jejich debutní kazetou, která vyjde na labelu zpěváka - Ultima Ratio, Přijďte zabít další hřebík do rakve. (CZ)


GARCA PITIC - Maďarská raw d-beat punk sebranka se členy ISZONYAT, LÉPÉSELŐNY, FEGYELMEZŐ RÉSZLEG v sestavě. Tahle nepříliš známá sebranka má na kontě tři samostatný CD, split kazetu s TŰRÉSHATÁR včetně samostatné demo kazety. Kapela vznikla v roce 2009, jejich členové jsou aktivní na domácí půdě v pořádání koncertů společně s webovým zinem AGYAM POKLA. (Maďarsko)


MC BROKO - Naprosto šílený odvaz v podání jednoho chlapíka z Grazu, neboli Jihlavského imigranta (kapela KOTVA) přichází s lehce bláznivým projektem, který projel Europou, Mexikem a Indonésii. Vznik v roce 2008. Mix Hardcoru, Breakcoru, BikePunku, ToyDiska, DnB, Country, Experimentalu, Noisu prostě BROCCORE !!! Tahle spontánní sešlost všemožných nástrojů, věcí z kontejneru zaručí tu nejlepší kvalitu pátečního večera. (Rakousko)


Sobota :
BILL STONE - Akustický, instrumentální solo punk projekt maníka z CHAROGNE STONE založený onoho roku 2016. Zároveň venku s debutní deskou s názvem Gendarme. (Francie)


ENDLESS HANGOVER - Crust grind sypanice včele s obměněnou sestavou přejmenovaných SHITNOISE z České Třebové. (CZ)


LOS MIERDA - Španělská pogo punk sešlost zasídlená v Berlíně se datuje do roku 2012. Hned rok na to 2013 vyšel jejich debutní sedmi palec s názvem "Punk Basurilla", který si kapela vydala vlastním nákladem. Tahle sympatická trojice si plánuje vydat další nahrávku v podobě 7" EP. (Německo)


JACKSON FIGHT - Čtveřice maniaků extrémního powerviolence s tématikou práva zvířat startují v Srpnu jejich první turné a do té doby by snad měli mít jejich debutní nahrávku na nosiči, který je prozatím neznámý, kapela se dala dohromady nedávno, členové působily v BURNING LADY nebo CYCLAMEN. Tohle bude zaručeně na živo pekelně, rychlá jízda! (Francie)


FEAR OF EXTINCTION - Surová raw d-beat crust punk špína která to drhne neúnavně někdy od roku 2011, se stále střídající sestavou, která má co nabídnout. Za mě osobně vládnou nahrávky split singl s MAKABERT FYND, 4- WAY SPLIT a hlavně dotažené do konce, naprosto velmi povedené album "..​. And They Still Suffer LP". Uvidíme s jakou další nahrávkou nás překvapí. Mimo jiné členové působily/působí v hromadě dalších kapelách namátkou jsou ANGRY BRIGADE, JONES TOWN, SANITAR, PROCESS OF DECAY nebo ADACTA.  Na postu zpěváka stojí aktivní článek labelu a distra Phobia Reords. V ČR máme povícero crust punk kapel, ale ne až takových kvalit jako je tahle sešlost z Metropole. (CZ)


DOOMSISTERS - Crust grind bahno marast z Francouzského města hrající okolo Nabord od roku 2011 s diskografií čítající jednoho samostatného singlu, dvou split singlů s WHORESNATION, PER CAPITA a samostatné, bezejmenné velké desky z roku 2014. To vše vyšlo v kooperaci mnoha labelů, převážně na labelu Crustatombe zpěváka Mouneta. Členové působí/působily v kapelách jako jsou LUST FOR DEATH, DIEGO PALLAVAS, KILLJOY, NARODICHY nebo GROSSEL. Další várka šílenosti, která nás nenechá v klidu. (Francie)


MIDNIGHT CRISIS - Silně energetická hardcore punk smečka z Lipska ovlivněná garážovým punkem 80. let a mixem Deutsche/Finland punku, hrající od roku 2012, hned na to si další rok vydala vlastním nákladem devíti písňovou demo kazetu. O rok později jim vyšel debutní, povedený sedmi palec na Švýcarském (Biel/Bienne) labelu Rinderherz Records ve dvou vydání, 500 a 300 kusovou edicí. Rok 2015 split singl WHACK & WASTED, na kterém mají doslova dva zabijácké vály. Pro rok 2016 mají už nahráno... V kapele se sešli členové HERATYS, OVERPOWER, IDIOTS RULE, DEPRESSIVE STATE, SHUT THE FUCK UP nebo UNKIND. Do toho všeho zpíváno autentickou mateřštinou zpěváka Fina z HERATYS. Pokud máš rád kapely jako SLIME mixnutý špetkou BASTARDS, APPENDIX jsi na správné cestě. (Německo)


NOWHITERAG - Poměrně u nás známý street hardcore punk z Modeny, založený roku 2003, venku se třemi 12" LP. Připomínající spolky ala THE VIRUS, UNSEEN, CASUALTIES, THE KRAYS, CLIT 45 nebo CIDER BREAKFAST. Na postu zpěváka je aktivita labelu a distra Nuclear Chaos, který se zaměřuje převážně na kooperace s dalšími labely. (Itálie)


BOOM - Fastcore crust mlátička z Toulouse se dala dohromady roku 2015. Rozeběhnutá mašina členů z předchozích kapel jako VARLIN, DISBEATURE, HALABJA, TOL ERESSEA, DISSIPED, Q2000, CELINE DION, FATAL NUNCHAKU nebo BIOTOX. Právě touto dobou mají nahráno a plánují vydat dva split 7" EP s ERSATZ a ANSIA. Hrubá jízda. (Francie)


CHAROGNE STONE - Fast hardcore punk založený roku 2004, od roku 2010 hraje pouze jeden člen "Bill" z BILL STONE. Kapela má venku 5 samostatných sedmi palců, dvě LP a jedno CD-R demo s posledním albem "Basic Core Instinct". Vše vyšlo na vlastním labelu kapely Boum Coeur Records, který má na svědomí jedna a tatáž postavička. (Francie)


UNCLE GRASHA´S FLYING CIRCUS - Noise bastard všeumětelství až do konce! (CZ)


Pořadí a časy kapel // Line up and time bands :

Pátek// Friday

1) DIM 20:00 - 20:50
2) KOTVA 20:50 - 21:40
3) KULLERVO 21:40 - 22:30
4) GARCA PITIC 22:30 - 23:20
5) MC BROKO 23:20 - end ??


Sobota// Saturday :

1) BILL STONE 17:30 - 18:00
2) ENDLESS HANGOVER 18:00 - 18:50
3) LOS MIERDA 18:50 - 19:40
4) JACKSON FIGHT 19:40 - 20:30
5) FEAR OF EXTINCTION 20:30 - 21:20
6) DOOMSISTERS  21:20 - 22:10
7) MIDNIGHT CRISIS 22:10 - 23:00
8) NOWHITERAG 23:00 - 23:50
9) BOOM 23:50 - 00:40
10) CHAROGNE STONE 00:40 - 01:30
11) UNCLE GRASHA´S FLYING CIRCUS 1:30 - end ??

S sebou přineste dobrou náladu jako vždy! Psy nechte doma, hluk jim opravdu nevyhovuje.
Please no dogs ! Really noise for dogs is not too good.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------                                                               


                                             Mapy místa / Maps of the place :

    
                                        The photos of the place where will be gig : 
                          
                                               Stage for the bands :