MORE NOISE FOR LIFE vol. 7

MORE NOISE FOR LIFE VOL.7



MORE NOISE FOR LIFE VOL.7

Mapy místa :

  Fotky místa Hřiště, kde bude koncert : 
  
Info :
Sobota 18.8.2012 - Podbor (fotbalové hřište) u Hrochova Týnce : MORE NOISE FOR LIFE VOL.7

 FOR LIFE VOL.7

Na místě bude : Veganské občerstvení jako vždy za rozumnou cenu, z více druhů jídel, alko, nealko, distra a materiály týkajícících se práv a svobody zvířat, k dispozici bude na místě kasička pro aktivity na zvířecí práva.



Jak se dostat na koncert : Vlakem ve směru trati 016 Borohrádek – Chrudim. Vystoupíte na vlakové zastávce Bořice. Místo koncertu leží od zastávky zhruba 800 metrů na fotbalovém hřišti u lesa.




Hrají kapely :



TERROR FIRMERhttp://www.myspace.com/tfirmer – Těžkotonážně brutální crust/grind drancovačka z Itálie, kde se chopí mikrofónů Gabri z CANCER SPREADING. Již příkladem nahrávkou split 7" EP s HUMUS tomu dává značně najevo. Co více psát o TERROR FIRMER, snad jen to, že se můžete těšit na pořádný výprask!!



SPOSA IN ALTO MARE
http://www.sposainaltomare.com – Hned po boku TERROR FIRMER zavítají do našich končin rovněž další italové, půjde o hc/grind výplach na plný kule!! Po splitu 7" EP s AGATHOCLES, mají zaděláno na další split tentokrát 10" LP s MESRINE. Těžce D.I.Y. Kapela, která nečeká na to až jí budou padat omaštěný knedlíky do huby, kapela která si sama organizuje uplně všechno, převážně vydávání desek, kazet. Slyšíte dobře kazet. Kazety, který už mají svoji slávu za sebou, a né jen proto je mě nad míru tahle banda sympatická.


KURWA APARATA
http://www.med-user.net/~kurwaaparata – Raw detonační crust punk z Rakouska, z Vídně, nebo lépe řečeno od EKH squatu. Zřejmě skoro každý ví, co dočinění máte s touhle hordou punx, která se do vás pěkně zakousne a nepustí. Poslední nahrávka byla delší dobu avizována a šlo o LP, které staví do lajny, celou jejich diskografii, kdo může ať zapátrá, jelikož kapela působí na hlukovém poli okolo 10. Let.



BOMBATOLCSÉR http://bandzone.cz/bombatolcser – Nová, nadějná crust banda hrdlořezů od Brna. Dávajíc hold švédskému crustu alá CRUDE SS, nebo zámořním STATE OF FEAR. Kapela plánuje již touto dobou vydat demo, pokud se už tak nestalo. Na živo bude mela...


LIFE POSSESSION http://bandzone.cz/lipo - Raw d-beat crust od Středovýchodu s novou demo nahrávkou, která již byla vydavána k turné. Taktéž plánující koneckonců samotný sedmipalec, živé vystupování a určitě více rychlosti v hudbě než bylo kdy doposud.


KRUGER http://bandzone.cz/kruger  – D-beat crust slakt mangel ze Žižkovských sklepů a hospod, s novou nahrávkou přichystanou na debutní singl již v přípravě, né-li venku k datu samotné akce. Zde můžeš vidět členy z kapel SANITAR, LIBERA IN CAUSA, nebo již z dřívější sestavy TOMORROWS HELL.


CULTURE OF DEATHhttp://bandzone.cz/cultureofdeath – Raw detonační crust z Kamenickýho Šenova, ovlivněný, inspirovaný italskými spolky z 80. Let jako byli klasiky žánru INDIGESTI, či NEGAZIONE a né jen to, taktéž ovlivněný crustem alá STATE OF FEAR. Velmi zajímavá kapela, která kloubí dohromady více stylů.


SHITNOISEhttp://bandzone.cz/shitnoise - Crust/grind deformace od České Třebové. Máte na paměti jejich debutní kazetu, od které už odeběhnul nějaký ten pátek, kapela zároveň stihla přeházet sestavu a snad již brzy se dočkáme nějaké nové nahrávky. 


Pořadí a časy kapel :


1) SHITNOISE 20:00 – 20:45

2) KRUGER 20:45 – 21:30

3) BOMBATOLCSÉR 21:30 – 22:15

4) LIFE POSSESSION 22:15 – 23:00

5) SPOSA IN ALTO MARE 23:00 – 23:45

6) TERROR FIRMER 23:45 – 00:30

7) KURWA APARATA 00:30 – 01:15

8) CULTURE OF DEATH 01:15 – 02:00


Koncert se koná za každého počasí!
 
Začátek koncertu bude od 20:00 přesně! Vstup 170,-. S sebou přineste dobrou náladu jako vždy! Psy nechte doma, hluk jim opravdu nevyhovuje.