MORE NOISE FOR LIFE vol. 8

                                                            Past show (2013)
                                               MORE NOISE FOR LIFE VOL.8

                                           ENGLISH VERSION the poster :

                      
                                                           Poster (Czech version)


Sobota 17.8.2013 - Podbor - fotbalové hřište (u Hrochova Týnce) : MORE NOISE FOR LIFE VOL.8



Na místě bude : Veganské občerstvení jako vždy za rozumnou cenu, z více druhů jídel, alko, nealko, distra a materiály týkajícících se práv a svobody zvířat, k dispozici bude na místě kasička pro aktivity na zvířecí práva.



Jak se dostat na koncert : Vlakem ve směru trati 016 Borohrádek – Chrudim. Vystoupíte na vlakové zastávce Bořice. Místo koncertu leží od zastávky zhruba 800 metrů na fotbalovém hřišti u lesa v Podboru.




                                                                       Hrají kapely :


LOS REZIOS - http://losrezios.bandcamp.com - Poměrně pro Evropany z exotické země jako je Peru (Jižní Amerika) přijíždí likvidovat Evropu tahle vynikající d-beat crust invaze, která od svého vzniku 1992 funguje na DIY principu a ve své cestě neuhnula ani o píď. Kapela má za ty letá slušnou diskografii z které bych vypíchnul určitě doposud nejlepší druhou velkou desku, aká drtící mašinu vycházející v kooperaci převážně evropských labelů, momentálně venku je aktuální split 7" EP s Brazilci WHIPSTRIKER a také s našinci KRUGER . Ale abychom nezůstaly pouze u hudební stránky, zdůraznil bych texty, které se zaobírají tématy jako je antikapitalismus, válečné svinstva ve světě, všedním násilím a chudobou v Jižní Americe jakožto denní chléb. Jak už je od kapel z těchto končin zvykem velký důraz je kladen na texty samotného projevu ve Španělštině. Koneckonců živé koncerty to určitě jenom potvrdí.


EARTH CRUST DISPLACEMENT - http://earthcrustdisplacement.bandcamp.com - Tříštívý raw d-beat noise punk z Německa z Berlína, čistý, kytarový výbrus hlavy, inspirovaný ranější školou GLOOM, DISCLOSE v evropském podání, nebo od protinožců ATROCIOUS MADNESS, LEBENDEN TOTEN, či dokonce stálicí z 80. Let jejich rodného jazyka VORKRIEGSPHASE. Členové působí / působily v kapelách jako je G.A.U, PEACEBASTARD, GUYANA DEATHTAPE,  DEAD KASPER HAUSER nebo VERDUNKELN, venku skvělí split s G.A.U. Aktivitou na postu bubeníka je label Rawmantic Disasters.  


GUYANA DEATHTAPE - http://guyana-deathtape.thefatpunk.dk - V pořadí druhým útokem ze západu je tahle špinavá crust grind invaze opětovně z Berlína - Německa, kde působí členové předešlé kapely EARTH CRUST DISPLACEMENT. Zde se bude jednat o nekompromisní crust grind výplach ovlivněný kapelami jak samotná kapela vypovídá DISRUPT, EXTRME NOISE TERROR se sklonem ke grindcoru jakou jsou WARSORE. Pravdou je, že nějakou tu existenci má kapela už za sebou, tudíž nejde o žádnou novátorskou kapelu, ale o střemhlav nabušenou jízdu od začátku do konce. Na živo půjde o vymarasení hlavy a končetin, společně s E.C.D. se jedná o jediný koncert v ČR.


JACK - http://soundcloud.com/puregrainaudio/sets/jack-inhumanus - Tahle ultra extrémní grind punk vypalovačka přímo z hlavního města Maďarska - Budapeště od svého vzniku rozhodně nešetří koncertováním v ČR, proto je u nás velmi dobře známá. Vznik kapely se datuje kolem roku 1996, tudíž tuhle káru s neprodejním zbožím označení "DIY punk" táhnou nějaký ten pátek, konkrétně, úctyhodných 17 let. V tento brzký čas by kapela měla dovršit delší dobu pl&a acute;nované, samostatné 12" LP se jménem "inhumanus", kde se bude jednat o vůbec první vinylový počin. Vály pro vinylový materiál vám zřejmě ustřelí prdel, na kterou si delší dobu nesednete, ostatně živý výser bude zaručen.


KOMANDO KRONDSTADT - http://kommandokronstadt.blogsport.de - O téhle kapele ze Saska poskládané z různých částí měst toho moc u nás nevíme, snad jen to, že kapela se dala do kupy minulí rok 2012, vydali si vlastním nákladem demo Cd. V pořadí jde o další kapelu z Německa, která kus turné brázdí společné cesty s LOS REZIOS. V tomto případě jde o autenticky, špinavý hc/punk zpívající v rodném jazyce, který sám o sobě dávají vlastním, surovým dialektem kapelám jako je tato určitý rozměr s tahem na branku. Předev&scar on;ím se jedná o sympatickou kapelu, která svým antifašistickým postojem dávají jasně najevo o čem je řeč.


VICTIMS OF CLASSWAR - http://bandzone.cz/victimsofclasswar - Do čtveřice Německá kapela z Lipska / Rochlitzu, která u nás není taktéž žádnými nováčky, nějaké ty koncerty u nás mají již také za sebou. Osobitý Metal punk zahraný s přesnou razancí, po jednom demo Cd-r a split Cd-r kapela plánuje vydat split 7" EP s Běloruskou partou PARTIYA.


ALERT - http://alert09.bandcamp.com - Kapela z netypické země kde se nachází hc/punk někde v ústraní, pochází z Izraele města Kfar Saba, v němž nemají hc/punk kapely existenci vůbec jednoduchou už kvůli zkurvenému, fanatickému náboženství a armádě. Drtivá zbývající většina světa je na těchto sračkách založena a právě proto zrození hc/punkovému odporu z těchto končin můžeme upřímně věřit. Od vzniku kapely datované zhruba od roku 2007 máme možnost evidovat jejich CD nahrávky vydané převážně vlastními silami. Jedovatý hc/pu nk ovlivněný UK punkem 80. Let kapelami jako G.B.H. Namíchaný novější vlnou US street punkem více připomínající A GLOBAL THREAT. Kapela je rovněž na dalším Evropském turné.


DISFUNKCE MYSLI - http://bandzone.cz/disfunkcemysli - Za domácí štaci z Moravy rozčeří vodu čirý raw d-beat punk ze Znojma inspirovaný Švédsko, Anglickou školou 80. Let, ve středním tempu, příklon bych našel zajisté u kapel jako raná tvorba od DISARM, TT- TASK, VAN SAC, DISASTER, nebo DISCHARGE, od kter&yac ute;ch hrají na svém prvním, velmi povedeném demo Cd-r dokonce cover, do toho přimíchejme texty o svinstvu této zkažené reality. Když to všechno sečtu, tak musím říci, že téhle kapele panuje něco víc než jenom hudba, celkově vzato nadšení pro danou věc a to se už v dnešní rozmazlený době jen tak nevidí.


MIDNATT DOD - http://bandzone.cz/midnattdod - V podstatě bych mohl napsat skoro to samí jako je napsáno o něco víše o DISFUNKCI MYSLI, ale to by nebylo za prvý férové a za druhý by to nebyla úplná pravda. I přesto, že se jedná o stejné členy v sestavě působící na stejném postu, kytara, bicí jako tomu je již ve zmiňované DISFUNKCI MYSLI, u téhle d-beat crust smečky ze Znojma jde z větší části o více přímočarosti, jednoznačný pří ;klon pouze ke Švédským hc/punk kapelám z 80. Let jako jsou ASOCIAL, PROTES BENGT, CRUDITY. Po Cd-r demu, který si kapela vydala sama se dočkali na kompilaci dvou zářezů do vinylu, navíc nedávno prošli změnou sestavy na postu zpěvu.

Pořadí a časy kapel : 

1) DISFUNKCE MYSLI  20:00 – 20:45

2) KOMANDO KRONDSTADT  20:45 – 21:30

3) JACK  21:30 – 22:15

4) MIDNATT DOD  22:15 – 23:00   
5) LOS REZIOS  23:00 – 23:45

6) EARTH CRUST DISPLACEMENT  23:45 – 00:30

7) VICTIMS OF CLASSWAR  00:30 – 01:15

8) ALERT  01:15 – 02:00  
9) GUYANA DEATHTAPE 02:00 - 02:45


Koncert se koná za každého počasí!

Začátek koncertu bude od 20:00 přesně! Vstup 170,- / 7 Euro. S sebou přineste dobrou náladu jako vždy! Psy nechte doma, hluk jim opravdu nevyhovuje.