MORE NOISE FOR LIFE VOL. 10

MORE NOISE FOR LIFE Vol. 10
Saturday - 17. October - 2015, has changed date and venue.                             -- Liberec, Azyl Bar ---


                                                         ENGLISH VERSION (the poster) :

                                                          CZECH VERSION (the poster) :


Místo // Venue :
Liberec - Azyl Bar 

Ulice // Street :
Široká 302

GPS :
50° 46' 10.07", +15° 3' 1.47"

 Info about fest : 
MORE NOISE FOR LIFE is a small DIY festival raw punk d-beat crust hc/ grind friendly bands, only DIY punk, no commercial bands will be supported here, no tolerance of sexism, racism and another likewise shit. At the place you´ll find distros, vegan food, included a benefit money box for animal freedom. If you´re interested to play here or you got a distro, you´re heartily welcomed, write to email. Everything is done DIY, this way all the money from the entrance goes to the bands for travelling expenses, think of that.

 Czech info : 
MORE NOISE FOR LIFE je malý DIY festival raw punk d-beat crust hc/ grind spřátelených kapel, pouze DIY punk, žádné komerční kapely zde nebudou podporovány, žádná tolerance sexismu, rasismu a dalšímu hovnu. Na místě jsou distra, vegan jídlo, včetně benefitní kašičky pro svobodu zvířat. Pokud máš zájem zahrát si s kapelou, případně pokud máš distro jsi vřele vítán, piš na email. Vše je děláno DIY, tímto jdou všechny peníze ze vstupu kapelám na cestu, myslete na to.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

The band ABSURD SS won't be play on the show for serious reasons, their guitarist is in hospital, really sad! We wish a speedy recovery. Instead of will be play EARTH CRUST DISPLACEMENT.

ABSURDS SS nebudou hrát z vážných důvodů, kytarista je v nemocnici, smutné. Přejeme brzké uzdravení. Místo nich bude hrát EARTH CRUST DISPLACEMENT z Berlína.

----------------------------------------------------------------------------
The band JAGERNAUT on the last time again canceled the show, reason - the band suddenly left drummer.

Kapela JAGERNAUT na poslední chvíli opět zrušila vystoupení, důvod - kapelu náhle opustil bubeník.

----------------------------------------------------------------------------
The band WARPATH canceled the show, because they have problems with the tour...

Kapela WARPAH zrušila koncert, následné turné kvůli finačním důvodům...

---------------------------------------------------------------------------------------------
The band VISIONS OF WAR canceled full the tour with this show, they losted two members in line up. They hereby apologize for the show, can not play, really sad! Instead of them will be band EXILENT from germany.

Kapela VISIONS OF WAR zrušila celé turné, ztratila dva členy v sestavě, tímto se omlouvají, že nemohou zahrát, smutné! Namísto nich bude německá kapela EXILENT.

-----------------------------------------------------------------------------

The band PISS canceled show, because one member not will anymore in Germany this time.

Kapela PISS zrušila koncert, protože jeden člen nebude nadále v Německu po dobu tohoto času.
----------------------------------------------------------------------------
                      
Bands are confirmed :

1) EXILENT - Angry d-beat hc/crust mayhem (Germany) - 
https://exilent.bandcamp.com

2) ABSORBER - Crust hc/grind from Wien (Austria) -  
https://absorber-punk.bandcamp.com
 
3) DISKOBRA - Raw punk d-beat crust from  Budapešť (Hungary) -
http://diskobra.bandcamp.com

4) GARCA PITIC - Raw punk d-beat hardcore (Hungary) - 
 http://gargapitic.bandcamp.com 

5) BAKOUNINE - Really brutal raw punk d-beat crust (France) -
http://bakounine.bandcamp.com 

6) EARTH CRUST DISPLACEMENT - Raw punk d-beat crust noise from Berlin (Germany)
https://earthcrustdisplacement.bandcamp.com

7) ERSATZ - Fastcore raw punk d-beat crust (France)
https://ersatz666.bandcamp.com
 
8) KUNTA KINTE - Raw noise crust punk massacre (Czech republic) -  
http://bandzone.cz/kuntakinte
 
9) DEKASTA - Hc/punk crust attack (Czech republic) -  

http://wakingthedeadrecords.bandcamp.com/album/dekasta-volby-bez-volby-cd


Info Kapely  (Only czech language) :

EXILENT - https://exilent.bandcamp.com - Vzteklý d-beat hc/crust z Hannoveru založený po rozpadu se členy RECHARGE, AUDIO KOLLAPS. Ne že by tohle byl kdovíjaký bordel crust - není, ale kus německé historie z 90. Let jménem RECHARGE v produkci EXILENT slyšet tak trochu je. Kapela je přirovnávaná k FLEAS AND LICE, když k tomu přihodíme trochu šmrncu novodobých, amerických crust kapel, tak to naprosto sedí. Ne jednou se prohnaly českou krajinou... Členové působily rovněž v dalších kapelách FRANZ WITTICH, PARADOX nebo SKAMBULE. Mají čerstvě vydaný 12" LP, které vyšlo v masivní kooperaci evropských labelů, deska bude již brzy v distru k dostání.


ABSORBER - https://absorber-punk.bandcamp.com - Po rozpadu KURWA APARATA dal Besen co by hlavní postava repertoáru do kupy tuhle crust grind jednotku ve Vídni v září roku 2013. Členové působily rovněž v kapelách KURWA APARATA, AGGRESSIVE MISTAKES. Od doby vzniku má kapela za sebou povícero koncertů v četně ůzemí ČR. Uvidíme co nám připraví do budoucna za nahrávku, každopádně na živo to bude rozhodně nespoutaná jízda!


DISKOBRA - http://diskobra.bandcamp.com - Detonační raw d-beat crust punk komando z Maďarska s texty v rodném jazyce se sociálním zaměřením a ex členy HUMAN ERROR, inspirovaný skandinávskými kapelami 80. Let jako MOB 47, PROTES BENGT nebo DISCARD se špetkou finského punku, připomínající zpěvem starý klasiky jako KAAOS nebo TERVEET KADET. Převážně materiál ze 4 way split 12" LP, je naprosto úžasný až okouzlující. U Aback distribuce vychází v tento čas 7" EP jejich demo kazety na černém vinylu s bílými, mléčnými cákanci v nákladu 525 kusů.

 
GARCA PITIC
- http://gargapitic.bandcamp.com - Společně s DISKOBRA přijede pokřtít pódium Azylu další Maďarská raw d-beat punk sebranka se členy ISZONYAT, LÉPÉSELŐNY, FEGYELMEZŐ RÉSZLEG v sestavě. Tahle nepříliš známá sebranka má na kontě dvě samostatný CD, split kazetu s TŰRÉSHATÁR včetně samostatné demo kazety. Kapela vznikla v roce 2009, jejich členové jsou aktivní na domácí půdě v pořádání koncertů společně s webovým zinem AGYAM POKLA.



BAKOUNINE - http://bakounine.bandcamp.com - Tahle kapela je pořádný řimbuch do hlavy, hrubý d-beat crust inferno od západního pobřeží Francie, inspirovaný převážně skandinávskou školou raných 80. Let CRUDE SS, MODERAT LIKVIDATION se špetkou toho Motorhead stylu, ale naštěstí ne moc. Převážně, hudebně inklinují k současným, rozpadlým kapelám z Barcelony, jako byli MORDARE, nebo NO CONFORME... Členové působily v kapelách BUZZOFF, MEDEA, BLACK MOCASSIN, OSTAVKA, venku mají velmi povedený debut 12" LP a pro letošní rok plánují dvě split  LP, jedno z toho má být s Angličany THE FLUE SNIFFERS, který výjde v kooperaci více labelů, vřele doporučováno.


ERSATZ - https://ersatz666.bandcamp.com - Je nová fastcore crust d-beat punk kapela z Francie, kde kytaru drtí Williams z labelu a distra - I feel good records, tímto půjde o extrémně rychlí a nasraný fastcore punk výsyp se členy a ex členy COCHE BOMBA, MICHEL PLATINIUM, ELYSIUM, LOUT SOCIETY KURSE. Zatím a pouze k poslechu je jejich nahrávka ze zkušebny se třemi vály na bandcampu. Kapela je v říjnu na turné.


EARTH CRUST DISPLACEMENT - https://earthcrustdisplacement.bandcamp.com - Tříštívý raw d-beat noise punk z Německa z Berlína, čistý, kytarový výbrus hlavy, inspirovaný ranější školou GLOOM, DISCLOSE v evropském podání, nebo od protinožců ATROCIOUS MADNESS, LEBENDEN TOTEN, či dokonce stálicí z 80. Let jejich rodného jazyka VORKRIEGSPHASE. Členové působí / působily v kapelách jako je G.A.U, PEACEBASTARD, GUYANA DEATHTAPE,  DEAD KASPER HAUSER nebo VERDUNKELN, venku skvělí split s G.A.U. Aktivitou na postu bubeníka je label Rawmantic Disasters.         


KUNTA KINTE - http://bandzone.cz/kuntakinte - Tahle poměrně nová D.I.Y. Hardcore noise punk kapela z hlavního města je mi hodně sympatická jejich DIY přístupem, zápalem a nadšením. Na živo trhají uši svým raw noise punkem, se skřípotem a zvukem raných DISORDER, zvuk který se stal ikonou pro většinu raw punk kapel z celého světě, je pro tuhle bandu ojedinělý, se členy a ex-členy GOMORA, KRUGER v sestavě. Venku mají čerstvě vydanou vlastním nákladem demo kazetu a touto dobou už snad bude venku split 7" EP s Rakušáky KASCHORRAS WICIADOS. Přijďte se podívat, jejich koncerty působí jako poprava, příval a destrukce světa.


DEKASTA - https://wakingthedeadrecords.bandcamp.com/album/dekasta-volby-bez-volby-cd - Ne až tolik známá hc crust punk kapela z Moravy narozená v roce 2012 se členy a ex-členy MASS GENOCIDE PROCESS, IDIOTI NOVÉ DOBY, která je touto tvorbou zadosti ovlivněna, určité vlivy těchto kapel se v muzice a v anarcho sociálně zaměřených textech jasně odrážejí. Jejich první věc, CD s názvem "Volby bez volby" Vyšlo v roce 2014 u českého Labelu - Waking the dead records. Tímto se můžeme těšit na jejich živé vystoupení.


 Pořadí a časy kapel // List and times bands :

1) DEKASTA  20:00 – 20:45
2) KUNTA KINTE 20:45 – 21:30
3)
GARCA PITIC 21:30 – 22:15
4) BAKOUNINE 22:15 – 23:00
5) DISKOBRA 23:00 – 23:45
6) ABSORBER 23:45 – 00:30
7) EXILENT 00:30 – 01:15
8) EARTH CRUST DISLPACEMENT 01:15 – 02:00

9) ERSATZ  02:00 - 02:45

Entry 270,- cz / 10 Euro
Start 20:00
Vegan food
Animal liberation etc..

S sebou přinést dobrou atmosféru // Brings a great atmosphere!

EVENT - Bandzone :
http://bandzone.cz/koncert/373874-liberec-azyl-more-noise-for-life-vol-10