CD - 3


                                                                    1 2 3 4 5 
 
BEHIND ENEMY LINES - The Global Cannibal : Nově natočený materiál na jaře roku 2003, doslova v době zahájení invaze do Iráku, je voláním do zbraně pro ty, kteří jsou znechuceni současnou politickou hanebností, kterou národu způsobil George W. Bush. A co je nejdůležitější, tato verze slouží jako drásavý současný komentář k problémům, kterým čelí jak Spojené státy, tak svět na mnoha úrovních. Od náboženského fanatismu po ropné vraždy ve jménu „teroristických čistek“. Album nenechává kámen na kameni, je to ošklivý, ale realistický soundtrack k apokalypse, kterou si sami způsobili. Poslech tady. 250,- / 10 Euro
 
BEHIND ENEMY LINES - Know Your Enemy : Reedice jejich debutového LP, původně vydaného u Tribal War Records… Bývalý Aus-Rotten textař a zpěvák Dave pokračuje s bývalým bubeníkem Aus-Rotten Mattem, spolu s Billem Chamberlainem na kytaru (dříve z The Pist, React atd.) a dalším Mattem na baskytaru. Získáte brutální hc/crust se silou rozjetého parního válce a některé z nejrelativnějších anarchopunkových textů a naštvaného podání současnosti. Podobnost s Aus-Rotten je nepopiratelná, ale přidejte k tomu silný zvuk REACT. Poslech celé nahrávky je na odkazu. 250,- / 10 Euro 

BOB SENCLARK - Zkrat : S velkou radostí oznamujeme všem punx, skins a fandům rockové hudby, že po třech letech života Bob Senclarka na scéně vychází v kooperaci Elens records a punkstore.cz naše první oficiální album s názvem "Zkrat". Na albu (CD i MC) najdeš devět záseků melodického punkrocku kříženého s Oi! Texty ze života jasným poselstvím, vlivy deutche punku, british Oi! a rock'n'rollu. To vše s barevným bookletem který obsahuje texty a barevné stylové ilustrace (Monty). 120,- / 5 Euro

DIE WRECKED - Mongrel Hordes : Street hardcore punk z Leicester (UK). Na CD se nachází deset písní, kapela v roce 2015 měla turné po Jižní a východní Asii, po zemích jako jsou Malajsie, Indonésie, Singapur... Nahrávka vychází v rozkládacím digi gatefold obalu na lisovaném CD.
125,- / 5 Euro

DISTORTUNE - Disanthropy : D-beat crust punk z Bristolu, 8 bičů na lisovaném CD. Bristols nejnovější zbraň v boji proti hudbě, dalo by se říci pro fandy WOLPACK, nebo DISCLOSE, rozkol někde na pomezí se členy EXETER GRIND nebo HUMAN CULL v sestavě. Nahrávka vyšla letos v roce 2014 na anglickém labelu Rip Roaring Shit Storm records a k dostání je právě teď a tady.
Poslech na bandcampu 
160,- / 6,5 Euro
 
 
HERIDA PROFUNDA : Polská crust punk kapela ovlivněná moderní vlnou "crustu", která se z části jako přesunula do Anglie. Tohle je jejich demo kazeta z roku 2013, kterou si kapela vydala sama, tahle nahrávka vyšla také na CD a samostatném LP.  Poslech na jejich bandcampu.  
125,- / 5 Euro 


HUMAN COMPOST - 2006 - 2013 discography 2 x CD : Crust punk metal kapela z Francie, na dvou CD se nachází 40 písní, skoro kompletní diskografie bez třetího, nově vydaného LP z roku 2015. Najdeme zde všechny písně ze dvou LP, také písně nevydaných živáků, včetně split singlů/EP. To vše zabaleno v krásně ilustrovaném digipacku! Poslech na bandcampu kapely, nebo na jejich webu.  
350,- / 14 Euro 

FACE OF ANOTHER - The crows will accompany us to the end of time : Crust black metal z Edinburghu, připomínající stench core crust metal kapely jako jsou DEVIATED INSTINCT, INCENDIARY DEVICE atd... Na můj vkus moc metal, ale pevně věřím, že se najdou fandové tohoto žánru. Mrkni na
Bandcamp kapely. Vychází na lisovaném CD v pevné, široké krabičce.
100,- / 4 Euro
 

HUMAN FAULT - No není tady krásně?
: Nová nahrávka kapely z Vyškova a jízda jako sviň! 9 vlastních válů energického hc/punku se členy RUTHLESS, DISFUNKCE MYSLI, MIDNATT DOD, DIS-K47, THE BREED atd... Vyzrálá nahrávka, ještě vyzrálejších muzikantů s fajn texty, vyšlo na Cecek records.

150,- / 6 Euro 
 
 
 
LOKURIA : Hc/punk v tradici OLHO SECO, RATOS DE PORÄO z Baskicka z města Oñati, nahrávka má 15 zářezů a skvěle to odsýpá, je to s dobrý zvukem a tahem na branku, texty a celé je to odeřváno španělštinou, i přesto, že jsou Baskové. Bubeník Gorki hraje ještě v dalších dvou kapelách, REGIMEN DE TERROR a KARNE DE BAKUNIN. Poslech celé nahrávky je možné na kapelovém bandcampu. Skvělý debut.
200,- / 8 Euro 
 
 
PROCRASTINATE - 2014 - 2019 : Kapela vznikla v roce 2013 v Karditse v Řecku. Zpočátku to byl projekt dvou lidí, kteří se potřebovali vyjádřit prostřednictvím extrémní hudby a dát najevo své nápady a přesvědčení. Později to začalo být vážnější a stali jsme se pětičlennou a vysoce aktivní skupinou. Zařazují se mezi D.I.Y. hardcore punkovou dění a vystupujeme pouze v autonomních prostorech a squatech. Naše texty čerpají inspiraci z každodenních problémů, sociální a politické krize, osobních situací a etiky. Emotivní hc/crust a jejich celá diskografie na CD, celý poslech je možný na bandcampu kapely.
200,- / 8 Euro 
 
SUROWICA  - Prochy : Tohle je hc/crust kapela z polského města Wolow. Na CD je šest písní temného hardcore. Silně tepajících bicí, výrazné kytary a jako celek to není vůbec špatné, jejich debutní nahrávka, která vyšla také na vinylu, jako lathe cut 7" EP. Vyšlo padesát kusů ručně číslovaných v rozkládacím, kartonovém obalu. Zkus jít do toho. Celkový poslech, kapely, nahrávky je na jejich bandcampu.
175,- / 7 Euro 
 
TEETHING - The map says we're fucked : Diskografie hc/grind, ne li čistá grindcore rubanice vyšlo na CD včetně každého kusu vydané hudby mezi lety 2011 a 2014. Vydaný v kooperaci labelů včetně  WOOAAARGH records. Tohle je kompilační album, kde je k dispozici veškerý nahraný materiál v prvních letech. Sbírka materiálu z EP, splity a kompilací. Včetně 16 stránkového bookletu s rozsáhlými poznámkami. Celá nahrávka je k poslechu zde
 200,- / 8 Euro 

VISIONS OF WAR - Swine parade : Crust a zase crust, rubanice z Belgie, která má už na krku 20 letou existenci od roku 1996, za tu dobu stihla vydat celkem slušný počet nahrávek, již posledními jsou právě na tomto nosiči dvě vynikající poslední velké desky "Shit parade" z roku 2011 a "King of swines"z roku 2013. Na CD se nachází celkem 22 písní z těchto skvělých alb. K poslechu na odkazu. Doporučováno.  
200,- / 8 Euro
 
WARCOLLAPSE - The Final End - 15 Years Of Misery And Despair : Druhé vydání Švédské crust metalické mašiny, tentokrát vydané v Brazíli u labelu Criminal Attack v roce 2015. CD obsahuje 22 crust rozbrušek z let 93-94, ze split singlů a nikdy nevydaných válů, split singly s Extinction Of Mankind, Disrurpt. Pro maniaky, který mají rádi UK britcore Amebix, Hellbastard, Axegrinder, Deviated Instict, Antisect okořeněný švédským crustem, tohle nepotřebuje další komentář, jedna stará, klasická skladba je k poslechu na odkazu 250,- / 10 Euro 

 
 

                                                                   1 2 3 4 5