DISTRO - INFO

                ABACK DISTRIBUCE, RECORDS

Zdarec vítejte u Aback Distra a labelu. Zde jsou uvedené v seznamu věci, které si můžeš objednat přes email: peta.aback@centrum.cz Vše je děláno v duchu D.I.Y., takže nemusíš mít strach že koupí jakéhokoliv hudebního nosiče podpoříš bastardy co si na všem snaží akorát namastit kapsu a rovněž zde NEBUDU podporovat kapely co se hlásí k nazi metalu a podobným sračkám! Naopak najdete tady časem materiály týkající se antifašismu, veganství, anarchismu a dalších svobodomyslných aktivit. Jelikož punk bez ideologie strácí podstatu sám o sobě, tak budu distribuci, label a další aktivity provozovat, jak uznám za vhodný. Ve většině tu budou k dostání nosiče HC/PUNK/CRUST/GRIND hudby, než kupy nášivek, trik a placek. Občas nějaká nášivka, placka či triko se tady objeví, ale upřímně raději dávám přednost nahrávkám a fanzinům, než hadrům, který si beztak může každý sám vyrobit a dokonce po svém gustu upravit. Ok pár slov úvodem jsou zde, tak přejdeme k objednání, pokud máš zájem něco si ze seznamu objednat piš na mejl, který je uvedený výše, následně, pozorně čti další řádky, určitě se domluvíme.

ZPŮSOB OBJEDNÁNÍ
: Balík mohu zaslat na požadovanou adresu, buď na dobírku nebo peníze pošli předem (na adrese se domluvíme) na účet nebo složenkou typu C, POZOR nesplést si ji s dobírkovou poukázkou! Nejnižší cena objednávky je 200,-

PENÍZE PŘEDEM : Peníze předem na účet nebo 35,- dáš za složenku + nesmíš zapomenout připočíst okolo 60,- za poštovný, který se podle váhy samozřejmě mění ale spíš počítej více nahoru a samo sebou nezapomeň přičíst cenu toho co si objednáš ze seznamu. Ceny jsou u každého druhu zvlášť a jsou různé, viz seznam.

DOBÍRKA : Stačí si pouze požadované věci vybrat ze seznamu, včetně ceníku věcí a připočíst za dobírkovou poukázku, což dělá okolo 95,- - 180,-. Všechny požadované objednávky vyřizuji do 3-4 dnů maximálně! Většinou od jednoho kusu je skladem více kusů, ale může se také stát že budou některé věci vyprodané, tak pro lepší spolupráci uváděj vždy alternativy.

STAV NAHRÁVEK : Všechny nahrávky kromě kazet jsou více méně ošetřený plastykovou fólií. Do plastikové fólie jsou zataveny převážně CD. Vinylové desky jsou všechny potáhle plastovým pytlíkem kde jsou zvlášť postupně se zbylíma nahrávkama skladované v uravřených boxech, takže nemusíš mít strach z ošoupané/znehodnocené nahrávky které budou ve špatném stavu.

NAHRÁVKY : Formát každé nahrávky má vlastní rubriku, kde požadované věci najdeš.

LABEL : Novinky vydaných věcí budou vždy v novinkách na webu a poté v sekci RELEASE.

S pozdravem Peťan// Aback distro, label