10" LP


ACTIVE MINDS - What If We Decide​.​.​.​? : Nenechte se mýlit, rok 2020 byl hrozný rok, Ale možná to pomohlo, aby se některé věci vyjasnily - Stejně jako důležitost těch, kteří poskytují jídlo nebo zdravotní péči. A jak moc všichni potřebujeme záchrannou síť sociální péče. Komunita vítězí nad individualismem, když jde do tuhého, Takže když je věcí málo, je důležité, aby toho měli všichni dost. Stačila tato krize, abychom ocenili přínos, který byl učiněn? Možná nám to pomůže srovnat naše priority k zajištění základních životních potřeb všech. (Text A.M.). Bandcamp kapely. 350,- / 14 Euro Novinka / News

ACTIVE MINDS - Religion is nonsense : Předposlední nahrávka těchto pukových vytrvalců hrající od roku 86. Vychází na labelu kytaristy tentokrát ve formátu 10" lp s celkovým počtem 12 zářezů, opět chytlavá, dravá, nekompromisní hc/punk palba s tématy, které se opirají o dnešní zpúsob myšlení a vize světa, včetně zádové nášivky kapely, poslech celé desky je možný na bandcampu kapely.  
250,- / 10 Euro 

ATERFALL / VANVETT : Split dvou švédských raw hc/punk kapel, od ATERFALL byl parádní jejich první singl, tohle je zatím poslední nahrávka od nich a ti druzí to sypou v tradici švédského hc/punku.
250,- / 10 Euro





DEATH BURING : Druhý desetipalec, Francouzského, likvidačního crustu z města Auch. 200,- / 8 Euro





DISSIPED - Vivä La Crapula : Finská, lehce rozhašená raw punk kapela z Francie, parta finů založila před lety klasický, finský punk v Toulouse, tahle deska je deset let stará, ale na síle ani trochu neubírá. Nechybějí covery od Terveet Kädet, Kaaos nebo Peter And The Test Tube Babies. Celý poslech nahrávky na odkazu. 
180,- / 7 Euro



 
KOBORY / METRALLETA : Split dvou Španělských / Basckických hc crust punk kapel. 175,- / 7 Euro




 
 
 
 
MIGRA VIOLENTA - Superficial : Hc/punk fastcore jízda z Argentiny se šesnácti vály, který vás slušně nakopnou, nechybí politické texty, jízda v duchu LOS CRUDOS, po který bude lehce rozpálení, tahle fošna vyšla již dříve na Německém Labelu Alerta Antifascista. 200,- / 8 Euro




 
RAW HATE / LIVET SOM INSATS : Od RAW HATE asi nikoho už nepřekvapí nic, hrubý d-beat crust z mocného Švédska, tři vály hodně špinavého smradu, tuhle kapelu jsem si hodně oblíbil hned první nahrávkou. Druhá strana okupuje taktéž Švédská posádka, ale nikterak jako RAW HATE, protějšek je více do grindu.  
200,- / 8 Euro 

RISPOSTA - Železná Svoboda : Zatím poslední nahrávka z roku 2019 crust punku z Přísnotic. Tentokrát vyšlo na nepříliš, tradičním formátu desetipalce, osm hrubých záseků, které můžeš čeknout na bandcampu kapely.
250,- / 10 Euro Novinka / News
 




SOCIAL CHAOS / KINGTERROR : 12 válů od politické hc/punk fast kapely KINGTERROR z Belgie napříč 5 vály hc/crust grindu SOCIAL CHAOS z Brazílie vychází na netradičním 10 palcovém formátu. 200,- / 8 Euro