7" EP - 7


                                        1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12   

ACTIVE MINDS - Dis is getting pathetic : Opět poslední kusy skladem od téhle nesmrtelné, politické, ultra punkový smečky z Anglie, singl z roku 1995, jako vždy s velmi zajímavými texty / tématy. 100,- / 4 Euro





ACTIVE MINDS - Recipe for disaster : Tahle kapela si za ty svoje roky jede vlastní cestou, žádný zasraný hvězdy se z nich nestaly a pochybuji, že se tak někdy stane. Pro tentokrát singl z roku 2000, se stále aktuálními tématy. ACTIVE MINDS je jízda jako když tě někdo práskne do hlavy. Jestliže si nějaká kapela zaslouží respektovat, tak zcela zajisté ACTIVE MINDS. Posledních pár kusů vůbec.
100,- / 4 Euro


AGATHOCLES / TERROR FIRMER : Belgičtí, nezničitelní mince core grind punk AGATHOCLES existují už od roku 1985 a mají další novou nahrávku více punk než kdykoliv předtím - vynikající, pro tentokrát s hc/grind taliány TERROR FIRMER, kteří jsou u nás bych řekl známější, pár koncertů už tu odehrály. Příjemně přátelské splitko. K poslechu obě kapely na bandcampu. Materiál od Agáčů zabíjí!!  
125,- / 5 Euro



COLUMN OF HEAVEN / RADIOACTIVE VOMIT : Dvakrát hnůjžumpa z Kanady. Ty první hrajou něco mezi metal stech core crustem a power violence v druhým songu a ty druzí jsou spíš jenom prasácký raw power violence noise chaos marast. Opravdu pouze pár kusů v distru.
125,- / 5 Euro



DISFUNKCE MYSLI / BAD AGE : Crust punk d-beat ze Znojma s hc/punkem z Prostějova na protější straně, obě kapely jsou už žel rozpadnuté, hudebně a textově punková palba která potěší, sing vyšel v roce 2014. 100,- / 4 Euro
FILTHPACT / CHULO : FILHPACT si pamatuji ještě ze starý cosy nostry, kde tehda tuším nějak rok 2003 - 04 hrály, surový crust z kterého neuhnuly do dneška ani o píď. CHULO je power violence prasárna a znáte je možná ze splitu s RABIES, jsou z Kolumbie, nic co bych si poslechl více jak jednou.
125,- / 5 Euro


INEBRIOUS BASTARD / TERRORIST : Nová nahrávka dvakrát marastu hc/grindu z Austrálie - Sydney, INEBRIOUS BASTARD možná znáte s předchozího singlu s DEBACLE. Jízda ve stejných kolejích jako z předchozí nahrávky. 100,- / 4 Euro






JAGERNAUT / SVARNA : Splitko dvou defakto neznámých kapel z Řecka. JAGERNAUT hrají grindový crust nebo naopak, sypárna kde za basou stojí Bak ze Scullcrasher co by vydavatel tohoto splitu. Protějšek je parádně šlapavý hc/crust.
Deska vyšla téhož roku v Srpnu 2014.  
100,- / 4 Euro



 
LIFE POSSESSION - s/t : Zpět v distru po pár kusech. D-beat crust punk ovlivněný starou Anglickou a Švédskou školou z 80.let. Na singlu je 5 válů se surovým zvukem kytar, výrazně tepajícími bicími v d-takt tempu, zabarveno hlubokým vokálem na barevném vinylu.Na vydání desky se spolupodílelo dálších 6 labelů z čech a moravy. Kresbu obalu má na svědomí Záviš. Bandcamp. Fotka desky zde. 90,- / 3,5 Euro



LOTUS FUCKER / SETE STAR STEP : Dvakrát raw noise punk, LOTUS FUCKER jsou ze států. Dan coby vydavatel SPHC labelu a zpěvák v LOTUS FUCKER vydal na svět tento šílený počin. Druhou stranu okupuje japonskej noise cirkulárkový bodel, šílený splitko ne pro každého.   
125,- / 5 Euro


MASSPOLLUTION - s/t : Kdybych nevěděl, myslel bych si, že je to nová nahrávka od DISCLOSE, které tahle nahrávka hodně připomíná, minimálně zpěvem určitě. Debutní singl raw noise punk kapely z Běloruska. Jejich demo mě hodně zaujalo, ne jinak tomu je u singlu. Vyšlo v kooperaci více labelů z Evropy, včetně domácího Gasmask records, singly došli od Inverted Inhumation Record.  
125,- / 5 Euro



SICK TIMES / NO MISTAKE : Dalo by se říci dvakrát US hardcore, ale není tomu tak, SICK TIMES jsou z Německa a hrají energeticky našlápnutý hardcore jako třeba MINOR THREATH, NEGATIVE APPROARCH, YOUTH OF TODAY atd... Druzí jsou Američani a hrají vesměs to samí, šlapavý splitko.
125,- / 5 Euro



 
TOTENTANZ / OMEGA SS : Dvakrát crust temnota z Ruska dvou neznámých kapel. Přirovnání by mohlo sedět ke známějším spolkům jako DISTRESS nebo FATUM. Vyšlo v kooperaci převážně labelů z Ruska. Poslech celé desky je na bandcampu labelu. Fotka desky zde. 125,- / 5 Euro



 

ZAPRTI ODDELEK / NULLA OSTA : Spřátelené splitko ZAPRTI ODDELEK je crust grind kapela ze Slovinska založená v roce 2011 na troskách ANAEROBA. V kapele se sešli staří známý z Balkánu okupující kapely jako jsou ANAEROBA, NULLA OSTA, HOMO HOMINI LUPUS, PSIHOZA nebo MOZAK. Protějšek je léty prověřená crustová temnota NULLA OSTA z Chorvatska. Jízda!
100,- / 4 Euro 

 
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12