12" LP - 11

                                                   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

ACTIVE MINDS - The age of mass distraction : Parádní nová deska od ACTIVE MINDS, patnáct válů klasického A.M. Punku na který jsme zvyklí v DIY punk etice. Poslech celé desky na bandcampu kapely. Netřeba více komentáře.
300,-/ 12 Euro




 
DIAGNOSIS? BASTARD! - Silenciado : Hrubá smršť crust punku ze Švédska, nebo snad jednu z dalších kapel, která se odkazuje na prvotní SKITSYSTEM. Tahle deska vyšla u Ralfa z Kink Records a je vřele vítaná.
Poslechni na bandcampu kapely.  
280,- / 11 Euro 
DISEASE / HONNOR SS : Dvakrát hrubý noise raw d-beat punk z Makedonie a Švédska, totální maras! Deska má skvělý gatefold obal na tuhém papíře, supa. 
300,- / 12 Euro


 



DISGRACEFUL : Hrubý raw crust punk z Londýna se členy HELLO BASTARDS a NAILBITER. Devět rozbrušek na černém asfaltu, hrubá nálož! Poslech celé desky je na bandcampu kapely zde. 280,- / 11 Euro

DIS-K47 - Hysterie kolem nás... : Znojemská d-beat/punk úderka DIS-K47 hlásí, že vypouští do světa svoje první samostatné LP! Deska nese název „Hysterie kolem nás... „ a obsahuje 8 skladeb. Na straně A aktuální kapelová tvorba a na straně E starší nevydané nahrávky z éry one-man projektu. Deska vychází v nákladu 250ks (200ks černý vinyl + 50ks limitovaný „mramorový“ vinyl s černými cákanci. LP vyšlo v kooperaci 13ti labelů. 
 280,- / 11 Euro 

 
DISPAIR - Legacy of fear : Koncem roku 2016 vyšla v kooperaci labelů druhá, velká deska dis inferna z Finska DISPAIR odkazující na rané nahrávky Discharge, The Varukers. Nahrávka stále šlape ve stejných kolejích jako předchozí singl a lp, všech 13 bičů je k poslechu na odkaze, vyšlo na černém vinylu v počtu 500 kusů. Skvělá deska.
280,- / 11 Euro
DO ŘADY - Join the army?! : Reedice prvního alba z roku 1991 kapely z Teplic, která vyšla po letech v roce 2017 u Véva Records s koláží fotek a informací. Skvělá věc, parádní album.
350,- / 14 Euro 



DOG SOLDIER - Absolute epic horrors : Portlandští ultra-punkové hardcore veteráni jsou zpátky s trhajícími 6 stopami na 12" LP! Silně ovlivněný velkými hráči, jako jsou English Dogs a především The Exploited.
350,- / 14 Euro 





EARTH CRUST DISPLACEMENT - D​-​Takt Noize : Velká deska Berlínských raw noise punk maniaků! Dvanáct rozbrušek inspirováno japonským bordel punkem alá Disclose, Gloom. Poslech na bandcampu kapely. Vyšlo u Rodel Records.  
300,- / 12 Euro 


 
 
 
 
GERK -  First Discography : Diskografie hc/punk kapely z Argentiny mapuje split singly a LP z let 2007 - 2013. Celkem 32 zářezů, no nekup to :--). Deska obsahuje grafiku s texty ve španělštině a části Angličtině.
260,- / 10,50 Euro 

 

 
GINNUNGAGAP - Nejsi vítěz : První oficiální nahrávka a hned velká deska kapely po skoro 20 letech existence! Povedená věc.
250,- / 10 Euro 

  
 
 
 
 
 
KONTATTO - Fino alla fine : Uplynulo sedm let od vydání druhého alba, právě v tento moment (2017) vychází nová, třetí a opět parádní velká deska crusterům z Boloni KONTATTO s názvem "Fino Alla Fine" v  celkovém nákladu 1000 kusů z toho je limitovaná edice sto kusů na žíhaném vinylu. Celá takhle krása vychází kde jinde než na jejich labelu Agipunk. Našlápnutou kresbu obalu má opět jako vždy na svědomí Stiv (Visions Of War). Poslechu celého alba je na badcampu kapely.  
300,- / 12 Euro 
 
KRUJIDO - Corazones con la sangre envenenada : Hc crust punk z Mendelinu z Kolumbie, hrubá, primitivní věc, deska z roku 2013.
260,- / 10,50 Euro 





MUNDO MUERTO - Entre el kaos : Parádní raw punk nahrávka kapely z Los Angles, Hispánci ve spojených státech a jejich velká deska z roku 2012 vydaná na Sabotage records. Tohle je zahraný přesně s tím jižanským puncem, který můžeme slyšet u španělských kapel, jenže tohle zní o trochu jinak. Mimo jiné se kapela prohlana v minulosti českou kotlinou. 
300,- / 12 Euro 




PASMATERS - You can't stop this : Pořádně nakopnutý hc/punk z Chorvatska z města Pula, to jsou PASMATERS, kteří právě dokončily nahrávku, jedná se o jejich čtvrté album, kapela je založena s občasnými pauzami už od roku 1984 silně inspirována UK 82 punkem. Celá nahrávka je k poslechu na jejich bandcamp profilu včetně coveru od PEGGIO PUNX. 280,- / 11 Euro 

RISPOSTA - Zaplať si sám : Nová velká deska crust kapely z Moravy na rozkládacím lesklým obalu. 300,- / 12 Euro 





 

SACRIFICIO  - Pulidores de Tumbas : Raw punk distort z Mexika SACRIFICIO vyšla velká deska u labelu SPHC, čtrnáct porcujících písní lehce evokuje ke kapelám Atoxxxico, HHH. Poslech celé nahrávky je na bandcampu kapely a stojí to za to. 330,- / 13 Euro 


SISTEMAS DE ANIQUILACION - Southamerican noise terror : Crust punk kapela z Lima, Peru a jejich velká deska plná energie z let 2012, která stojí za to, vyšla v kooperaci evropských labelů, rozhodně u S.D.A. Je hodně cítit vliv a způsob hraní kapel latinské Ameriky. Nahrávka má patnáct písní o délce 40 minut! Poslech na odkazu. 280,- / 11 Euro 



SPLIT VEINS : Dejme tomu tam kde skončily NAILBITER, tam pokračují dva členové v nové raw punk sebrance, tentokrát v kapele už nehraje Marcelo coby na postu bubeníka. SPLIT VEINS znějí podobně, kdežto více přímočařeji a neuhlazeně, i tak tu je pořád silný odkaz na staré japonské kapely. Vyšlo na labelu basáka na modrém vinylu, pecka! Celý poslech je na bandcampu kapely. 
280,- / 11 Euro 

 

WARCHILD - Haunting images of human tragedy : Tohle je pecka se vším všudy, tahle deska tě ne jenom donutí skočit z mostu, ale také to, že nebudeš chtít už nic jiného poslouchat. Je stále aktuální s názvem "Haunting Images Of Human Tragedy", drtivá pocta starým Discharge d-beat raw punk od WARCHILD z Umeå. Na ní je dvanáct vyhlazovaček, jenž absolutně smetou vše živé, vyšlo koncem minulého roku (2017) na tamním, švédském labelu D-takt a Ra Punk records a celý poslech je možný na bandcampu kapely. Mangel! 350,- / 14 Euro 


                                         1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12