OUT NOW - 7" Ep Diskobra

                                                                                            8. September 2015
                                                                         Greetings!! 

                                                     Out now / Vyšlo právě t :
                                      7" EP - DISKOBRA - A Diskobra Visszatér

DISKOBRA - Dirty raw d-beat crust punk from Hungary with lyrics in their mother language about social issues and ex members HUMAN ERROR, inspired by the scandinavian 80´s bands like MOB 47, PROTES BENGT or DISCARD with a pinch of finnish punk, reminiscent vocal of old classic bands like KAAOS or TERVEET KADET. A little bit special band with their own style. Total hailstorm! The material was taken from their demo tape including two songs from their split CD with DISPLEASE. Coming out on Aback Distribution in this time eight toxic songs, on black vinyl with milk splatter in edition to 500 pieces with the inlay and cover printed on hard paper. Price for one copy 5 Euro without shipping. For the postal order added button with sticker band!! The band will perform a live show at MORE NOISE FOR LIFE vol.10 fest in october. You can check out the recording on their bandcamp profile.

TRADES ARE WELCOME for sure! I love to trades so much!! Or i can also offer a wholesale price, but almost always prefer to trade.

                           Czech info :

Po delším čekání lisu, konečně vychází :
                                                              
DISKOBRA - Špinavý raw d-beat crust punk z Maďarska s texty v rodném jazyce se sociálním zaměřením a ex členy HUMAN ERROR, inspirovaný skandinávskými kapelami 80. Let jako MOB 47, PROTES BENGT nebo DISCARD se špetkou finského punku, připomínající zpěvem staré klasiky jako KAAOS nebo TERVEET KADET. Vlastním stylem tak trochu ojedinělá kapela, naprosté krupobití! Materiál pochází z jejich demo kazety včetně dvou písní ze splitu CD s DISPLEASE. U Aback distribuce vychází v tento čas osm jedovatých písní, na černém vinylu s bílými, mléčnými cákanci v nákladu 500 kusů s vnitřákem a obalem tištěný na tuhém papíře. Cena za kus bez poštovného 125,-. Pro poštovní objednávku přidána placka a samolepka!! Kapela se na živo představí v průběhu MORE NOISE FOR LIFE festu v říijnu. Nahrávku můžeš poslechnout na kapelovém bandcamp profilu.

Samozřejmě výměny jsou vždy vítaný (Miluju výměny!!), nebo možnost velkoobchodních cen.


LYRICS / TEXTY : 

POVERTY
sued for panhandling
the cops are called on you if you are starving

poverty swept under the rug

your mere existence is a crime
breaking the law by being poor!
--------------------------------
CHUDOBA
odsouzen za žebrání
pošlou na tebe fízly za to že máš hlad
 
chudoba zametená pod koberec

pouhá tvá existence je zločin
tím že jsi chudák, porušuješ zákon


                                                                                        Photos / Pictures :



 


 The promotion poster :