Distro news

 5. September 2013
                                                                            Zdary!! 
                                                              Novinky v distru / Distro news :
 ANGER BURNING - When 12"LP
    ANGRY MOB - The genocide continues - 12"LP
    BESTHOVEN / FINAL SLUM WAR - 12" LP
 DISCOVER - Crimes of humanity - 12 " LP
 DISKONTO - Diskontinued - 12" LP
 DISPAIR - Heading for the Void - 12" LP
 DISWAR - Sounds or war - 12 LP
 FIRHET / HONNOR SS - 12" LP
 HIBAKUSHA - Pandora - 12" LP
 HUMAN BASTARD - Live a lound - 12" LP
 MURUROA / BAIXO CALAO - 12" LP
RAW HATE  - fuck off and die - 12" LP
PALLASIT  - Tribute to pallasit V/A - 12" LP
 WARVICTIMS / DROPEND - 12" LP
 CONDENADA - Mother tongue - EP
 FEAR OF EXTINCTION / MAKABERT FYND  - EP
 KRUGER - S/t  - EP
 NARSAAK - Prašina - EP
 PARANOID - Hardcore addict  - EP
 PRIMATES - Control salvaje - EP
 SKANKA - Demo - EP
 SPASTIX - Drecks Vieh Youth - EP
                                       TOMORROW´S HELL / MARCH OF THE HORDERS - EP
                                                                 CONVINCE - MC
  MASSPOLLUTION - 5 track demo - MC
                                                       ALERT  - We all die alone - CD-r
                                   DISFUNKCE MYSLI  - Jaký jsi uvnitř? Nezájem CD-r !
 DISPLEASE - think - CD
                                                  N.W. 77 - doomsday countdown - CD-r

                                                                 + další věci na cestě 
                                      Pro více info o distro věcech hledej v jednotlivých sekcích

 Distro : Celkem v krátkém intervalu se dostavila hromada skvělích nahrávek, většinou půjde o raw d-beat crust punk / noise od labelů Rawmantic Disasters, label, který v poslední době chrlí jednu skvělou desku za druhou. ANGRY MOB, demo z roku 1996 se po letech dočkalo vinylové podoby, jde o klasický d-beat v čele známých tváří, který se už nějaký pátek na jihu hraje. DISPAIR, je skandinávská odpověď, (jsou to kupodivu Fini) na kapely z Anglie, Švédska z 80. Let s dobře špinavým zvukem. SKANKA ze států, kazetové demo se dočkalo nedávno vinylové tvorby, vycházející z krutých japonských spolků východu, se členy DISABLE v sestavě, každý šílenec by měl mít tuhle nahrávku - pořidit si ji, u tohoto singlu se ti rozteče gramec. Pak tu jsou další více známé jména, netřeba více představovat. PARANOID je hodně jízda, demo také prvně vyšlo na kazetě s kresleným obalem od Pancha. DISWAR určitě každý ví, jak se jim nedávno na turné v Rostocku podělala dodávka, takže nemohli k nám, do svaté díry přijet, první jejich nahrávka CD-r se dočkala vinylu, jízda v duchu Dischange s baskickým stylem hraní, určitě nepřehlédnout. Od Desorden Rerords tu jsou ne zrovna dvakrát známí HUMAN BATARD ze Španělska. BESTHOVEN / FINAL SLUM WAR, po singlu další vinylový počit od cházky z Barcelony, který už spařtil světlo také na kazetě, opět tu jde o nekontrolovatelný výbuch kytar, splašených bicích, špinavého zvuku ze zkušebny s Brazilským oderém na splitu s Fafao bandem BESTHOVEN. Skladem tu jsou další RAW HATE (jo to druhý LP). Od dalších labelů tu je opravdu pár kopií DISCOVER - LP (se členy no znáte to...) a FEAR OF EXTINCTION / MAKABERT FYND - EP, povedená nahrávka. Nové KRUGER dávají najevo, že až tak zle s tímto brajglem u nás stále není, nový singl o to větší záhul. NARSAAK - EP, ne nejedná se o melo crust, nýbrž o krutou d-beat crust jízdu Švédského moru z Německa. Od labelu z Ukrajiny No Name tu jsou nahrávky, jako raw punk d-beat crust DISPLEASE - CD, kazety CONVINCE crust z Ruska, nebo více špinavě zahlučněná záležitost z Běloruska raw noise punk d-beat MASSPOLLUTION, kteří se inspirují vysavačem a zpětnými vazbami stroje, nepochybuji nad tím kolik lidí to osloví ha, ha. Za domácí štaci určitě fajn počin DISFUNKCE MYSLI CD-r jde o druhou jejich nahrávku.


Interview distro, label : Create to Destroy! There are some my crazy words :-) Is´t Maximum Rocknroll web side. Big hug I send Amelia and MRR crew. 

 

// Rozhovor je psaný pouze v Angličtině, ale pokud by to někoho zajímalo a nevěděl si stím rady napiš mejl, mohu to postal v češtině.

 Obrázky / Pictures :